Bereidingswijze
Fricandeau met zout en peper bestrooien. Wok verhitten en hierin spek uitbakken. Ui en varkensreepjes toevoegen en al omscheppend in ? 5 min. bruin bakken.
VIeesmengsel wat laten afkoelen, daarna over en om appelkwarten scheppen. Rozijnen erover strooien en ontbijtspek erover verdelen.
Zure room, melk, eieren, zout, peper en nootmuskaat loskloppen en over vulling schenken. Kaas erover strooien. Taart iets onder midden van oven ? 45 min. bakken.
VIeesmengsel wat laten afkoelen, daarna over en om appelkwarten scheppen. Rozijnen erover strooien en ontbijtspek erover verdelen.
Zure room, melk, eieren, zout, peper en nootmuskaat loskloppen en over vulling schenken. Kaas erover strooien. Taart iets onder midden van oven ? 45 min. bakken.
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Appel-varkensvleestaart : friszuur van smaak door de appels en pittig door de rookspek, ontbijtspek, piment en kruidnagel
Ingrediƫnten
Hulpmiddelen & keukengerei
springvorm van ? ? 28 cm ingevet, wok
Leuke tips
Warm of lauw serveren.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1078358
Homepage ID
1201245
Smaak
H
Teller
799
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Deeg uitrollen tot grote ronde lap van ? 35 cm ? en hiermee vorm bekleden. Parneermeel over deegbodem verdelen. Aardappelen in ? 20 min. gaar koken, in dikke plakken snijden en over deegbodem verdelen.
Uit appels klokhuizen verwijderen, in kwarten snijden en appel met piment en kruidnagel bestrooien. Appel met bolle kant naar boven op aardappelplakjes leggen. Oven voorverwarmen op 200?C.
Uit appels klokhuizen verwijderen, in kwarten snijden en appel met piment en kruidnagel bestrooien. Appel met bolle kant naar boven op aardappelplakjes leggen. Oven voorverwarmen op 200?C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid