Bereidingswijze
leg in elk ragoutkupje een blaadje sla,vervolgens een partje ei, een schepje saus en enkele uiringetjes.strooi er een beetje seroendeng bovenop.
Vertel iets leuks over dit recept
leuk als borrelhapje of onderdeel van een buffet.
Ingrediƫnten
3 eieren-1 bosuitje-2 blaadjes sla-5el zoete chili saus-1el seroendeng-12 mini ragoutkuipjes.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1076328
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
1352
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
eieren in 9 min hardkoken.pellen en in 4 partjes snijden.sla wassen en in 12 stukjes scheuren. het uitje in heel dunne ringen snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid