Aardappelen koken - in de schil

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/25/2004 - 21:21
Bereidingswijze
Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water.
Zet de aardappelen op met zoveel water dat ze onder staan.
Doe het deksel op de pan en breng het water aan de kook.
Zet het vuur laag en laat de aardappelen in 20 minuten gaar koken.
Giet de aardappelen af en laat ze uitdampen.
De schillen van nieuwe aardappelen kunnen worden opgegeten.
Vertel iets leuks over dit recept
de basis
Ingrediƫnten
  • aardappelen
  • Bereidingstijd
    10-20 min
    Keuken
    U
    Soort gerecht / gang
    Bijgerecht
    Recept ID
    1075212
    Homepage ID
    1201245
    Smaak
    N
    Teller
    23739
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    1
    Aantal reacties
    1
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    helenben
    Gelegenheid