Bereidingswijze
Gamba's in ongeveer 4 min. wokken, olie afgieten.daarna erbij doen een beetje roomculinair en pikante chilisaus even laten sudderen , daarna heerlijk smullen bij een glaasje witte wijn
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
pikante gamba's als borrelhapje
Ingrediƫnten
ong. 20 gamba's, 0,5 ltr zonnebloemolie, 5 teentjes knoflook, fijngesneden
selderij, pikante chilisaus (uit flesje)
roomculinair of creme fraise
selderij, pikante chilisaus (uit flesje)
roomculinair of creme fraise
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Leuke tips
lekker bij stokbrood
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1066898
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
3665
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
In de fles zonnebloemolie teentjes knoflook (fijnhakken) en selderij erbij doen.
Fles marinade kan maandenlang in de koelkast bewaard worden.
Kant en klare gamba's ontdoen van darmkanaal en ong. 2 uur
in de marinade leggen.
Fles marinade kan maandenlang in de koelkast bewaard worden.
Kant en klare gamba's ontdoen van darmkanaal en ong. 2 uur
in de marinade leggen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid