borrelgarnituur

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/27/2003 - 20:59
Bereidingswijze
Roer de mayonaise, chilipoeder, citroensap, bieslook , zout en peper tot een sausje. Schep er de krabstiks en de bleekselder door
Vertel iets leuks over dit recept
krabsticks met bleekselder. gegeten bij mijn schoondochter
Ingrediƫnten
100 gram krabsticks, 1 stengel bleekselderij, 2 el: mayonaise, 1 theel: cili of paprikapoeder, 1/2 eetl: citroensap, 1 eetl:bieslook, zout peper
Hulpmiddelen & keukengerei
mes om te snijden , houten lepel of spadel
Leuke tips
serveren op warm stokbrood , of op toostjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1066633
Homepage ID
1098350
Smaak
A
Teller
1796
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
was de bleekselder, en snijd hem klein, was ook de bieslook , en knip deze fijn, snijd de krabsticks in kleine stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cadier6
Gelegenheid