kruidige appelbeignets met geitenkaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/27/2003 - 15:01
Bereidingswijze
in frituurpan olie verwarmen.eieren splitsen.in kom dooiers met karnemelk loskloppen,al kloppend bakmeel en een ? tl zout toevoegen en tot glad beslag klopppen.eiwitten stijf kloppen en door beslag spatelen.vork door klokhuisholte van appelstapeltjes steken,goed door het beslag wentelen en direct in de frituurolie laten zakken.de appelbeignets in 4-5.met 3-4 tegelijk frituren,halverwege keren.op keukenpapier laten uitlekken.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Net weer anders dan de gewone
Ingrediƫnten
6 grote appels,1 citroen geperst,150 gr.zachte geitenkaas,1 tl gedroogde ital.kruiden.1 el vloeibare honing,peper,2 eieren,250ml karnemelk,125 gr.zelfrijzend bakmeel.frituurpan met olie.
Leuke tips
je kunt ze warm of koud eten,je zou ze tien min.in een voorverwarmde oven van 200?c.kunnen opwarmen,
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1066606
Homepage ID
1003367
Smaak
R
Teller
621
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
apppels schillen,klokhuizen eruit boren en de appels in zes plakken snijden.op werkvlak de mooiste 32 plakken naast elkaar leggen en bestrijken met citroensap.in kom de geitenkaas losprakken met kruiden,honing,en flink wat peper.helft van de appelplakken bestrijken met kaasmengsel,afdekken met de andere helft.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zinzerella
Gelegenheid