Bereidingswijze
In kom tonijn mengen met olijven, zongedroogde tomaat, kappertjes, 1 eetlepel citroensap en 2 eetlepels olijfolie. Zout en peper naar smaak toevoegen. Afgedekt minstens 30 minuten in koelkast zetten, zodat smaken kunnen intrekken.
In kom mayonaise mengen met mosterd, 2 eetlepels citroensap en zout en peper naar smaak.
Plakjes fricandeau op grote serveerschaal rangschikken. Gemarineerde tonijn erover verdelen en hier en daar lepel citroenmayonaise erop scheppen. Rest van mayonaise apart erbij geven. Schaal bestrooien met peterselie.
Bereidingstijd circa 35 minuten.
Bevat per persoon 390 calorieen, 35 gram eiwit, 24 gram vet en 9 gram koolhydraten.
In kom mayonaise mengen met mosterd, 2 eetlepels citroensap en zout en peper naar smaak.
Plakjes fricandeau op grote serveerschaal rangschikken. Gemarineerde tonijn erover verdelen en hier en daar lepel citroenmayonaise erop scheppen. Rest van mayonaise apart erbij geven. Schaal bestrooien met peterselie.
Bereidingstijd circa 35 minuten.
Bevat per persoon 390 calorieen, 35 gram eiwit, 24 gram vet en 9 gram koolhydraten.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
Buffetgerecht voor 8 personen.
1 pakje gerookte makreel (200 gram ouwehand),
100 gram verse roomkaas naturel (bijv mon chou),
2 stengels bleekselderij,
? Limoen uitgeperst,
1-2 eetlepels sambal badjak,
1 stokbrood,
4 eetlepels olie.
1 pakje gerookte makreel (200 gram ouwehand),
100 gram verse roomkaas naturel (bijv mon chou),
2 stengels bleekselderij,
? Limoen uitgeperst,
1-2 eetlepels sambal badjak,
1 stokbrood,
4 eetlepels olie.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1066110
Homepage ID
107064
Smaak
H
Teller
1281
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid