Bereidingswijze
Bestrooi het mengsel met oregano, peterselie, knoflookzout en peper. Verdeel de plakjes kaas erover.
br>Bak het gerecht in een voorverwarmde oven op 200 ?C/gas stand 6 gedurende 25 minuten.
Serveer het direct, gegarneerd met verse kruiden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze aparte taart heeft een basis van aardappelen met bacon en tomaat.
Ingrediƫnten
grote koekenpan
Hulpmiddelen & keukengerei
Leuke tips
neem eens gerookte bacon voor extra smaak.
Vervang de peterselie door basilicum of dragon.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1056525
Homepage ID
1201245
Smaak
H
Teller
915
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil en was de aardappelen en snijd ze in dunne schijfjes. Droog ze met keukenpapier en zet ze even weg. Snijd de bacon in dobbelsteentjes en bak ze in een grote koekenpan.
Voeg de schijfjes aardappel toe en bak ze in het vrijgekomen spekvet gedurende 5 minuten; af en toe roeren.
Snijd de tomaten en schep ze door het aardappel-baconmengsel; spreid dit daarna uit over een ingevette bakplaat.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid