Zalmpakketjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 09/18/2003 - 22:13
Bereidingswijze
Verwarm de oven 5 min voor op 180?C. Zet alle pakjeser in.
Na 10 minuten haal je ze er uit, maak je ze voorzichtig aan de bovenkant open en giet je de wijn er in. Weer dicht vouwen en nog ongeveer 15 minuten in de oven.
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk als tussendoortje of als voorgerecht
Ingrediƫnten
Per persoon heb je nodig:
een stukje Zalm Filet van ong 10x10cm (of zalmforel)
fors stuk aluminium folie
wat olijfolie
1 gekneusde teen knoflook
3 plakjes citroen
een stukje sereh, citroengras, ong 5 cm
wat plakjes verse gember wortel
0.3 glas droge witte wijn
Hulpmiddelen & keukengerei
fors stuk aluminium folie
wat olijfolie
Leuke tips
Opdienen met een knapperige salade, en wat rijst of een gepofte aardappel. Ook heel geschikt als voorgerecht!!!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1053134
Homepage ID
1202787
Smaak
H
Teller
1339
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe voor elk pakje:
......wat olie in het midden van het folie en leg hierop 2 plakjes citroen, de gemberwortel, de sereh(opengesneden) en de knoflook.
Kijk of er nog wat visgraatjes uitsteken en leg dan de vis op zijn bedje. Er boven op nog een plakje citroen en wat olie. Vouw het pakje goed dicht, maar zorg dat de lucht erin wel kan uitzetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
het.visvijvertje.van.casya
Gelegenheid