Bereidingswijze
1. Doe alle ingredienten behalve de champignons in een kom en breng ze op smaak met zout en peper
2. Leg de paddestoelehoeden met de kant waar de steel heeft gezeten naar beneden in een grillpan en zet deze 3-4 minuten onder de voorverwarmde ovengrill tot ze vocht af gaan geven
3. Keer de paddestoelenhoeden om en laat ze nog 3-4 minuten aan de andere kant bakken tot ze gaar zijn
4. Schep ze op een voorverwarmde schaal en giet de dressing erover. Laat ze voor serveren afkoelen tot kamertemperatuur.
2. Leg de paddestoelehoeden met de kant waar de steel heeft gezeten naar beneden in een grillpan en zet deze 3-4 minuten onder de voorverwarmde ovengrill tot ze vocht af gaan geven
3. Keer de paddestoelenhoeden om en laat ze nog 3-4 minuten aan de andere kant bakken tot ze gaar zijn
4. Schep ze op een voorverwarmde schaal en giet de dressing erover. Laat ze voor serveren afkoelen tot kamertemperatuur.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Je ruikt hierna wel iets uit je mond maar het is erg lekker.
Ingrediƫnten
Kilocalorieen per portie: 150
Kilojoules per portie: 627
1,75 dl extra vergine olijfolie
2 teentjes knoflook geperst
geraspte schil en sap van 1/2 limoen
1 kleine Spaanse peper, zonder zaadjes en fijngehakt
2 eetlepels fijngesneden peterselie
12 grote platte champignons
zout en peper
Kilojoules per portie: 627
1,75 dl extra vergine olijfolie
2 teentjes knoflook geperst
geraspte schil en sap van 1/2 limoen
1 kleine Spaanse peper, zonder zaadjes en fijngehakt
2 eetlepels fijngesneden peterselie
12 grote platte champignons
zout en peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1052855
Homepage ID
1202357
Smaak
A
Teller
859
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid