Galiameloen met ham en Porto.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 07/14/2003 - 15:08
Bereidingswijze
Snijd de meloen in twee en snijd getande randen aan elke helft. Haal met een mesje voor aardappelnootjes bolletjes uit de meloen en vul hiermee de halve meloenen op. Giet de porto over de meloenbolletjes.- Hak de walnoten en strooi ze over de meloen.- Leg de meloenhelften op borden en schik er de sneden ham mooi naast.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
ontbolsterde en fijngehakte noten: 1 soeplepel
rauwe ham: 300 gram
rode Porto: 2 glaszen
Galia meloenen: 2
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1045849
Homepage ID
346587
Smaak
A
Teller
3306
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
nana_c
Gelegenheid