gevulde kalfsborst

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 04/12/2003 - 22:20
Bereidingswijze
verhit de olie en fruit hierin de ui en paprika.meng het brood met het ei,de ui de paprika,het gehakt en de olijven.breng op smaak met peper en zout en meng de basilicum erdoor.wrijf de kalfsborst in met peper en zout en bestrijk de binnenzijde met het eiwit.vul de kalfsborst met het gehaktmengsel en naai de opening met naald en draad dicht.smelt de boter in een steelpan.leg het vlees in een braadslede en schenk de boter erover.bak de kalfsborst in een op 210C voorverwarmde oven in ca. 45 minuten gaar.bedruip het vlees elke 15 minuten.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
1 kg kalfsborst-1 sneetje witbrood-3 eetlepels melk-1 ui-1/2 rode paprika-olie-1 ei losgklopt-300 gr gehakt,half om half-10 gevulde olijven-peper zout-2 eetlepels fijngehakte basilicum-1 eiwit losgeklopt-naald en draad-200 gr gesmolten boter.
Leuke tips
lekker met een paprikasaus,meiraapjes en pasta.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1033670
Homepage ID
1088915
Smaak
A
Teller
648
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
vraag de slager de kalfsborst in te snijden zodat deze gevuld kan worden.week de brood in de melk.pel en snipper de ui.maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sibel01
Gelegenheid