Bereidingswijze
Spuit de toeven kaascreme op het roggenbroos. Garneer met een stukje perzik en bestrooi met wat cayennepeper.
Aantal personen
16.00
Ingrediƫnten
4 plakjes donker roggenbrood; 75 gram St. Moret verse roomkaas; 1 dl slagroom; ? perzik(eventueel uiut blik); paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
vormpje; spuitzak
Leuke tips
Bevat p.p. ca.: 195kj/45kcal.; eiwit 1 gram; vet 4 gram; koolhydraten 2 gram
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1014855
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
261
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Druk met een vormpje 16 sterren uit het roggenbrood. Klop de salgroom stijf. Roer de St. Moret los en spatel de slagroom erdoor. Doe het mengsel over in een spuitzak met kartelmond. Snijd de perzik in 16 stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid