Bereidingswijze
Vul de tomaten met de mousse. Garneer met de ringetjeslente-ui.
Aantal personen
12.00
Ingrediƫnten
12 kleine tomaten; 1 blikje makreelfilet a 125 gram; 1 lente-uitje of een stukje prei; 1/8 liter slagroom; ? theelepel cayennepeper; 1 eetlepel tomatenketchup
Hulpmiddelen & keukengerei
mes; slagroommixer
Leuke tips
Bevat p.p. ca.: 235kj/55kcal.; eiwit 2 gram; vet 5 gram; koolhydraten 2 gram
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1014852
Homepage ID
49821
Smaak
A
Teller
951
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de kapjes van de tomaten, hol ze uit en laat ze omgekeerd uitlekken. Laat de makreel uitlekken en maak de filets met een vork fijn. Maak de lente-uitje schoon en snijd het in ringetjes. Klop de slagroom stijf. Schep de vis met slagroom, cayennepeper en tomatenketchup door elkaar.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid