Hollandse Goelash

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 10/10/2002 - 05:00
Bereidingswijze
Bereid de rundvleesbouillon in t steelpannetje, houdt m warm.
Smelt de boter in de braadpan, bak hierin de blokjes rundvlees rondom lichtbruin aan. Doe dan de uien erbij en bak die ca 2 minuutjes zachtjes mee tot ze zacht worden. Giet dan de bouillon in de pan en doe er de dille, mosterd en knoflookpoeder bij en laat dit ongeveer 2 1/2 a 3 uur zachtjes pruttelen met deksel op de pan. Regelmatig roeren. Doe er dan de tomatenpuree en de ketchup bij en laat nog ca 1/2 uurtje zachtjes doorstoven, vergeet niet te roeren!!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nederlandse versie van het Hongaarse succesrecept. Super mals rundvlees in een heerlijk gekruide saus!
Ingrediƫnten
75 gr boter, 500 gr runderlappen (in blokjes van 2x2 cm), 3 grote uien (grof gesnipperd), 1/2 L rundvleesbouillon, 1 volle theelepel gedroogde dille, i volle theelepel knoflookpoeder, 1 volle theelepel mosterd, 2 kleine blikjes tomatenpuree en 2 eetlepels tomatenketchup.
Hulpmiddelen & keukengerei
Diepe braadpan met anti-aanbakbodem, steelpannetje
Leuke tips
Heel lekker met rijst of macaroni. Maar ook een gekookt aardappeltje met een sla hierbij is lekker!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1001086
Homepage ID
1080901
Smaak
H
Teller
2721
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie ingr. lijst.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
erwin-ehv
Gelegenheid