Bereidingswijze
doe de garnalen ,de druiven en de tomaten in een schaal.Roer van de mayonaise,de tomatenketchup,het citroensap,de worcestershiresaus,de suiker en wat zout en peper in een kommetje een gladde saus.Schenk de saus over de salade en schep alles goed dooreen.Garneer de salade met de plakjes ei en citroen en wat toefjes peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
voor de feestdagen een lekker voorgerecht
Ingrediƫnten
250g gepelde garnalen,250g witte druiven gehalveerd en ontpit,2 tomaten ,1/2dl mayonaise,2 eetlepels tomatenketchup,2 eetlepels citroensap,enkele druppels worcesterhiresaus,1 mespuntje suiker;zout,peper,1 ei hardgekookt en in plakjes gesneden,1/2 citroen in plakjes gesneden,enkele toefjes peterselie
Leuke tips
VARIATIES EN SERVEERTIPS:voeg aan de salade nog 1 geschilde ,van het klokhuis ontdane en in kleine stukjes gesneden zachtzure appel toe.Voeg aan de mayonaise 1 theelepel kerrie toe.Serveer de salade na de bereiding onmiddelijk en geef er vers stokbrood en boter bij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1000984
Homepage ID
1134593
Smaak
A
Teller
1182
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ontvel en ontpit de tomaten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid