Whisky roomsaus voor Haggis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/26/2023 - 09:51
Bereidingswijze
Verhit de koekenpan/pot tot medium en voeg het klontje boter toe en smelt. Voeg 3 eetlepels whisky naar keuze toe
-Steek de whisky aan met de aansteker en laat de alcohol wegbranden
-Voeg de room, bouillon en mosterd toe
-Blijf roeren en laat indikken en inkoken, roer indien nodig
-Voeg zout en peper naar smaak toe
-Als je een sterkere whiskysmaak wilt, kun je op het einde nog een eetlepel whisky toevoegen
Afbeelding
Whisky roomsaus voor Haggis
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Whiskysaus voor haggis.  Twee van de beste producten van Schotland gecombineerd in een heerlijke maaltijd!
Ingrediënten
3-4 eetlepels whisky
100 ml slagroom
50 ml bouillon - Veggie of Kip
Klontje boter
1 tl dijonmosterd
Zout en peper naar smaak
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Schots
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494788
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Whisky roomsaus voor Hagis
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester