gooey toastie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 03/25/2023 - 14:57
Bereidingswijze
Smeer op elke helft van de pide 1 el. boursin beleg dan eerst met de guyere , cheddar en de plakjes mozarrella , leg het 2e halve pide er op en smeer dat in met 1 lepel boursin.
verwarm je boter op medium en leg het brood in je pan met de boursin kant naar beneden , smeer gelijk de kant in met je laatste lepel boursin, bak het als een biefstuk dus veel schudden met de pan , en regelmatig draaien , totdat alles begint te lopen .
als laatste ( als alles goed gegaan is ) houd je een prutje van boter en kaas over in je pan , verdeel dat over je brood en serveer.
Afbeelding
gooey toastie
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
gooey betekent kort gezegt : sticky , dripping smeuig , en overdaad.
en dat is het geval , veel kaas , het druipt , sticky en is gewoon heerlijk.
Ingrediƫnten
1 turks brood/pidde , korst verwijderd en doormidden vanaf de zijkant.
50 gr. geraspte gruyere
50 gr. geraspte cheddar
50 gr . plakjes mozzarella uitgelekt
4 el. boursin cuisine knof & fijne kruiden'
braadboter
Hulpmiddelen & keukengerei
Mengkom
grote koekenpan
Leuke tips
Vervan boursin bv door old amsterdam creme , smeer dat niet aan de buitenkant want dat rookt als een gek, zet daar wel wat sterke kazen tegen over zoals blauw schimmel .
de reden dat ik pide zonder korst gebruik is om daar hele mooie lucht gaten in zitten waar alles lekker in loopt,
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1494783
Homepage ID
2289241
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
hans3333