Indonesian Kip Saté

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/28/2022 - 10:50
Bereidingswijze
1. Snij de kippendij is stukken van ongeveer 2x3 cm en marineer de stukken met de Epos marinade Indonesian taste.
2. Laat het 24 uur marineren en rijg de kippendij vervolgens aan stokjes.
3. Grill de Indonesian Saté en laat ze afkoelen.
4. Presenteer de gegaarde saté stokjes op een schaal en overgiet met de Epos maaltijdsaus ketjapsmaak en decoreer met de bosui.
Afbeelding
Indonesian Kip Saté
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een echte kip saté mag natuurlijk nooit ontbreken! Met deze Indonesian taste marinade en maaltijdsaus ketjapsmaak geef je de saté een heerlijke smaak mee!
Ingrediënten
1 kg kippendij
80 gr Epos marinade Indonesian taste
200-300 gr Epos maaltijdsaus ketjapsmaak
Bosui gesnipperd
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1491803
Homepage ID
3035555
Teller
0
Bron
https://www.epos-specerijen.nl/nl_NL/blog/item/indonesian-kip-sate-1977/
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Author Image
Profrecepten