Mexicaanse soep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/22/2021 - 05:53
Bereidingswijze
Fruit de ui, knoflook, peper en paprikapoeder enkele minuten in hete olie. Blus met de bouillon en breng aan de kook. Voeg de passata toe, de helft van de maïs en de helft van de paprika en breng weer aan de kook. Laat 10
minuten sudderen.

Mix de soep glad. Voeg de rest van de maïs, paprika en de kidneybonen toe en verwarm nog even mee.

Verdeel de soep over de borden. Werk af met de cheddar, avocado, lente-uitjes en koriander en verkruimel er de nachos over. Serveer met de zure room.



Afbeelding
Mexicaanse soep
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke pittige soep die makkelijk te bereiden is 
Ingrediënten
2 rode paprika's (in blokjes)
1 chilipeper (fijngehakt)
1 lookteentje (geperst)
1 ui (gesnipperd)
400 gram kidneybonen (uitgelekt, gespoeld)
1 theelepel paprikapoeder (gerookt)
200 gram maïs (uit blik, uitgelekt)
1 1⁄5 liters groentebouillon
250 milliliter passata

Voor de topping :
50 gram cheddar (geraspte)
2 lente-uitjes (in ringen)
4 eetlepels zure room
1 avocado (in blokjes)
koriander (bosje)
60 gram nacho
Leuke tips
Tip:
Voeg eventueel nog reepjes gegrilde kip toe!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1490409
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester