Lemoncurd

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/22/1999 - 11:33
Bereidingswijze
Schil van de citroen raspen, citroenen uitpersen en de citroensap met de geleisuiker 3 min. koken. Deidooier loskloppen,jammengsel al kloppend bij het ei doen. De citroensap erdoor en beetje voor beetje de klontjes boter toevoegen.De jam is na afkoeling gebonden.
Vertel iets leuks over dit recept
Friszure Engelse jam.
Ingrediƫnten
Ingredienten voor 1 potje: 2 citroenen - 125 gr. geleisuiker - 1 eidooier - 25 gr. roomboter.
Hulpmiddelen & keukengerei
1 leeg jampotje
Leuke tips
Lekker als vulling in gebak.Ook lekker op b.v. een beschuitje.De jam is ook goed te serveren bij een High Tea.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124891
Homepage ID
4631
Smaak
U
Teller
406
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
esthe