Bereidingswijze
- Pel de knoflook, snijd de steelaanzet eraf en doe ze in een pan met goede olijfolie.
- Verwarm de olie tot 60 graden C., gebruik een kookthermometer, en houd deze temperatuur enkele minuten aan.
- Giet olie en knoflook in een goed schoongemaakt fles en laat deze minstens een week staan.
- Verwarm de olie tot 60 graden C., gebruik een kookthermometer, en houd deze temperatuur enkele minuten aan.
- Giet olie en knoflook in een goed schoongemaakt fles en laat deze minstens een week staan.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
10 teentje(s) knoflook
0.50 liter(s) olie (olijf extra virgin)
0.50 liter(s) olie (olijf extra virgin)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
124866
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
193
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht