Bereidingswijze
- Snijd de bleekselderij en worteltjes in kleine blokjes, de
ijsbergsla in flinterdunne reepjes en de chorizo in stukjes.
- Schep de groenten en de chorizo door de slasaus.
- Snijd een kapje van de Italiaanse bollen.
- Hol de bollen iets uit en vul ze met de salade.
- Zet de kapjes er weer op
ijsbergsla in flinterdunne reepjes en de chorizo in stukjes.
- Schep de groenten en de chorizo door de slasaus.
- Snijd een kapje van de Italiaanse bollen.
- Hol de bollen iets uit en vul ze met de salade.
- Zet de kapjes er weer op
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 stengel(s) bleekselderij
4 stuk(s) bospeen
0.50 krop sla (ijsberg)
200 gram chorizo (plakjes)
6 eetlepel(s) yoghurtslasaus
4 stuk(s) Italiaanse bollen
4 stuk(s) bospeen
0.50 krop sla (ijsberg)
200 gram chorizo (plakjes)
6 eetlepel(s) yoghurtslasaus
4 stuk(s) Italiaanse bollen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124863
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
309
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht