Herte Chili.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 21:30
Bereidingswijze
- Snij het vlees in blokjes.
- Verhit in een braadpan de olie en bak daarin de blokjes vlees omscheppend rondom bruin.
- Voeg de ui, knoflook, tomatenpuree en een mespuntje chilipoeder toe en bak dit even mee.
- Voeg de tomaten, tijm, jalapenopepers en zoveel water toe dat het vlees net onder staat.
- Breng het gerecht aan de kook en laat het afgedekt circa 3 uur zachtjes stoven.
- Warm de bonen even mee.
- Schep van het vuur af de basilicum erdoor.
- Verwarm de tacobakjes volgens de gebruiksaanwijzing en verdeel de chili over de tacobakjes.
- Garneer ze met de zure room, kaas en lente-ui.
- Geef er met citroensap besprenkelde plakjes avocado en meloen bij.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept van internet
Ingrediƫnten
1 eetlepel(s) olie
600 gram hertestoofvlees
OF
600 gram runderstoofvlees
1 stuk(s) uien (gesnipperd)
1 teentje(s) knoflook (geperst)
0.50 eetlepel(s) tomatenpuree
naar smaak chilipoeder
300 gram tomaten (gepeld,stukjes)
2 takje(s) tijm
60 gram pepers jalapeno
2 blik(ken) bonen kidney
2 eetlepel(s) basilicum (fijngehakt)
8 stuk(s) taco's
1.25 deciliter(s) room (zure)
100 gram kaas (oud geraspt)
2 stuk(s) lente-uitjes fijngesneden
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124859
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
185
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes