Tiramisu

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 21:26
Bereidingswijze
klop de eidooiers met de suiker. Voeg de mascarpone toe tot een gladde massa ontstaat. Smelt de chocolade. Zodra dit gesmolten is de koffie en een goede scheut amaretto toe voegen. Dit aan de helft van de massa toevoegen.vervolgens in de schaal: 1 laag lange vingers en besprenkelen met amareto. 2 laag donkere massa. 3 lange vingers. 4 laag lichte massa. 5 bestrooien met cacaopoeder. Minstens 6 uur in de koelkast laten stijven. Vlak voor het serveren nogmaals bestrooien met cacaopoeder.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker nagerecht met amaretto
Ingrediƫnten
- 4 eidooiers - 500 gr. mascarpone - 32 lange vingers (bij voorkeur italiaanse) - amaretto - 100 gr. suiker - 1 reep bittere chocolade - 1/2 kopje sterke(espresso )koffie - cacaopoeder.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
124857
Homepage ID
9657
Smaak
Z
Teller
690
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellis23