Hamburgertjes voor in de knapzak.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 21:26
Bereidingswijze
- Meng in de keukenmachine tartaar, sjalot, peterselie. augurk, olijven, worcestershiresaus, ketchup, tabasco, zout en peper. |- Pluk de sla, pel de tomaten en snijd in plakken. |- Klop boter, mosterd, citroensap, zout en peper door elkaar tot zacht en smeerbaar. |- Snijd de broodjes open en besmeer ze met de mosterdboter. |- Bak de katenspekplakjes knapperig in een droge koekepan en laat ze uitlekken op keukenpapier. |- Snijd de kaas in dezelfde grootte als de broodjes en vorm hamburgertjes van de tartaar. |- Beleg de broodjes achtereenvolgens met sla, tartaar, spek, kaas, tomaat en vouw ze dicht. |- Verpak ze per stuk in aluminiumfolie en bewaar in de koel-kast/tas/ box. |- TIP: moeite met het consumeren van rauw vlees ?. |- Dan kunt u de tartaartjes even bakken.
Afbeelding
Hamburgertjes voor in de   knapzak.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept van Ria van Eijndhoven.
Ingrediƫnten
350 gram biefstuktartaar
100 gram katenspek
100 gram kaas (belegen)
1 stuk(s) sjalot
3 stuk(s) augurken
4 stuk(s) olijven (groen)
1 stuk(s) peterselie (bosje)
2 eetlepel(s) worcestershiresaus
1 theelepel(s) tabasco
2 eetlepel(s) tomatenketchup
2 stuk(s) tomaat (vlees)
1 krop sla
naar smaak petits pains
15 gram boter
1 theelepel(s) mosterd
1 theelepel(s) citroensap
naar smaak zout
naar smaak peper
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) keukenmachine
1 stuk(s) keukenpapier
1 stuk(s) aluminiumfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124856
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
180
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes