Bereidingswijze
- Meng in de keukenmachine tartaar, sjalot, peterselie. augurk, olijven, worcestershiresaus, ketchup, tabasco, zout en peper. |- Pluk de sla, pel de tomaten en snijd in plakken. |- Klop boter, mosterd, citroensap, zout en peper door elkaar tot zacht en smeerbaar. |- Snijd de broodjes open en besmeer ze met de mosterdboter. |- Bak de katenspekplakjes knapperig in een droge koekepan en laat ze uitlekken op keukenpapier. |- Snijd de kaas in dezelfde grootte als de broodjes en vorm hamburgertjes van de tartaar. |- Beleg de broodjes achtereenvolgens met sla, tartaar, spek, kaas, tomaat en vouw ze dicht. |- Verpak ze per stuk in aluminiumfolie en bewaar in de koel-kast/tas/ box. |- TIP: moeite met het consumeren van rauw vlees ?. |- Dan kunt u de tartaartjes even bakken.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept van Ria van Eijndhoven.
Ingrediƫnten
350 gram biefstuktartaar
100 gram katenspek
100 gram kaas (belegen)
1 stuk(s) sjalot
3 stuk(s) augurken
4 stuk(s) olijven (groen)
1 stuk(s) peterselie (bosje)
2 eetlepel(s) worcestershiresaus
1 theelepel(s) tabasco
2 eetlepel(s) tomatenketchup
2 stuk(s) tomaat (vlees)
1 krop sla
naar smaak petits pains
15 gram boter
1 theelepel(s) mosterd
1 theelepel(s) citroensap
naar smaak zout
naar smaak peper
100 gram katenspek
100 gram kaas (belegen)
1 stuk(s) sjalot
3 stuk(s) augurken
4 stuk(s) olijven (groen)
1 stuk(s) peterselie (bosje)
2 eetlepel(s) worcestershiresaus
1 theelepel(s) tabasco
2 eetlepel(s) tomatenketchup
2 stuk(s) tomaat (vlees)
1 krop sla
naar smaak petits pains
15 gram boter
1 theelepel(s) mosterd
1 theelepel(s) citroensap
naar smaak zout
naar smaak peper
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) keukenmachine
1 stuk(s) keukenpapier
1 stuk(s) aluminiumfolie
1 stuk(s) keukenpapier
1 stuk(s) aluminiumfolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124856
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
180
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht