Gevulde Kaiserbroodjes.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 21:21
Bereidingswijze
- Kook de eieren hard in 10 minuten, laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in plakjes.
- Snipper de ui, verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui.
- Laat afkoelen.
- Pel de vleestomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Snijd de olijven in reepjes en doe alles in een kom.
- Hak de peterselie fijn.
- Maak in een tweede kom de dressing door de mayonaise te mengen met creme fraiche, sherry, citroensap en peterselie.
- Schep de dressing door de salade en laat een half uur trekken.
- Snijd het kapje van de broodjes en hol ze uit.
- Schep de salade in de broodjes, leg het kapje terug en verpak ze in aliminiumfolie.
- Laat minstens 1 uur trekken in de koelkast.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 stuk(s) broodjes (harde)
4 stuk(s) eieren
1 stuk(s) tomaat (vlees)
100 gram garnalen
8 stuk(s) olijven (zw., zonder pit)
1 stuk(s) ui
25 gram boter
naar smaak zout
naar smaak peper
2 eetlepel(s) mayonaise
1 eetlepel(s) creme fraiche
2 eetlepel(s) Sherry
0.50 stuk(s) citroen (uitgeperst)
naar smaak peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
1 stuk(s) aluminiumfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124853
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
803
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid