Gevulde Chili'S.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 21:19
Bereidingswijze
- Laat de chilipepers uitlekken.
- Maak de paprika schoon en snijd hem in zeer kleine stukjes.
- Verkruimel de tortillachips.
- Maak het gehakt aan met de verkruimelde chips, de stukjes paprika, de tacokruiden en de koffieroom.
- Snijd de chilipepers in de lengte voorzichtig open en vul ze met het gehaktmengsel.
- Leg ze in een ovenvaste schaal, verwarm ze afgedekt 5-6 minuten op 70% en
laat ze kort nagaren.
- Snijd intussen voor de garnering de tomaat in vieren, verwijder het zaad en het vocht en snijd het vruchtvlees in partjes.
- Hak de olijven fijn.
- Leg op elk bordje wat dunne reepjes ijsbergsla en verdeel de tomaat, de olijven en kaas daarover.
- Snijd de pepers in dunne plakken en schik die op de borden.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 blikje groene chilipepers (110 gr)
1/4 gele paprika
200 gr lamsgehakt
1 eetlepel tacokruiden
25 gr tortillachips
2 eetlepels koffieroom
voor de garnering:
enkele blaadjes ijsbergsla
1 tomaat
4 olijven
1-2 eetlepels geraspte kaas
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
124852
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
191
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes