Feestelijk stokbrood.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 21:14
Bereidingswijze
- Leg de plakken gekookte tong eerst 2 uur in de madeira.
- Daarna haalt U ze eruit en snijdt U de plakjes aan blokjes.
- Vermeng de tong met de mayonaise en snipper er ook het sjalotje door.
- Zout, peper en eventueel wat aromat toevoegen.
- Snijd het stokbrood in twee helften en hol die gedeeltelijk uit.
- Bestrijk de binnenkant licht met boter en beleg de "wanden" dan met droge slablaadjes.
- Verdeel de ossetong over beide stokbrood-helften en ganeer ze af met plakjes gekookt ei en plakjes tomaat.
- Als U ervan houd ook komkommerplakjes en/of radijs.
- TIP: inplaats van ossetong kunt U ook gekookte ham of kasserler rib nemen.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
100 gram tong
1 stuk(s) sjalot
3 eetlepel(s) mayonaise
naar smaak zout
naar smaak peper
1 stuk(s) ei
1 stuk(s) tomaten
naar smaak madeira
naar smaak boter
naar smaak slablaadjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124850
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
188
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes