Fatoe

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 20:41
Bereidingswijze
Kook de kool totdat deze glazig is. Bak de ham en voeg deze toe aan de kool. Doe hetzelfde met de prei. Braad het gehakt en voeg een gesnipperd uitje met de gehakte peper toe. Laat de twee blaadjes jahwiri maximaal 3 minuten meebakken in het gehakt. Let op dat je de blaadjes er helemaal uithaalt, anders krijgt het gehakt een bittere smaak. Voeg het gehakt bij de andere ingredienten en laat het afkoelen.
Maak van het beslag dunne flensjes, koud laten worden, bestrijken met eiwit en vullen met de mix van groenten en het vlees. dichtvouwen tot een loempia en in heet frituurvet bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een makkelijke stevige hap voor de snelle eter
Ingrediƫnten
8 dl.melk, 2 ei, 50 gr maiszetmeel, 20 gr suiker, 100 gr gembersnippers, 150 gr ham, 250 gr kool, 150 gr prei, 300 gr. gehakt, 1 surinaamse peper of spaanse peper, worcestershiresaus(naar smaak toevoegen), 2 blaadjes jahwiri(bij uw plaatselijke toko te verkrijgen)
Leuke tips
Lekker bij een borrel of gewoon tussendoor.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124846
Homepage ID
1444
Smaak
P
Teller
305
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
maak het maiszetmeel met wat melk aan . voeg het ei de rest van de melk en de gember toe.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
theodoor