Corn And Chili Gumbo.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/21/1999 - 20:21
Bereidingswijze
- Maiskolven met groot mes van kolf snijden.
- Okra's, paprika, ui en Spaanse peper in blokjes van 1/2 cm snijden.
- In braadpan olie verhitten.
- Okra, paprika, ui, peper en knoflook ca. 2 minuten zachtjes bakken.
- Komijn, mespuntje cayennepeper en versgemalen peper erdoor roeren.
- Afblussen met rode wijn.
- Mengsel op hoog vuur ca. 1 minuut laten inkoken.
- Ma?skorrels en bouillon toevoegen.
- Mengsel nog ca. 1, 1/2 minuut op hoog vuur laten inkoken.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Lekker met gebakken lamsvlees.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
6 stuk(s) maiskolven
7 stuk(s) okra's
1 stuk(s) paprika (rood)
1 stuk(s) uien (rood)
1 eetlepel(s) olie (olijf)
2 teentje(s) knoflook (geperst)
0.50 eetlepel(s) komijn (gemalen)
naar smaak cayennepeper
2 deciliter(s) Wijn (rood)
2 deciliter(s) bouillon (runder)
1 stuk(s) pepers (Spaans)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124840
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
143
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes