Peperoni Sott'Olio

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 18:04
Bereidingswijze
BAK DE REPEN LICHT IN DE OLIJFOLIE EN ONDER VOORTDUREND OMSCHEPPEN ZOUT EN PEPER TOEVOEGEN.UIT DE PAN NEMEN EN LATEN AFKOELEN.OVERDOEN IN EEN AFSLUITBARE GLAZEN POT,SAMEN MET DE KNOFLOOK EN DE VERSE KRUIDEN.ZOUT EN PEPER TOEVOEGEN,AFVULLEN MET OLIE EN GOED AFGESLOTEN IN DE KOELKAST BEWAREN.BIJ HET OPDIENEN DE PAPRIKA NOG EVENTUEEL BESPRENKELEN MET CITROENSAP.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
IN OLIE INGELEGDE PAPRIKA
Ingrediƫnten
1 GROTE PAPRIKA,1 TEENTJE KNOFLOOK GEPELD,VERSE TUINKRUIDEN,OLIJFOLIE,CITROENSAP,ZOUT EN PEPER
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124453
Homepage ID
4218
Smaak
N
Teller
229
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
MAAK DE PAPRIKA SCHOON EN VERWIJDER DE ZAADLIJSTEN.SNIJD DE PAPRIKA IN REPEN VAN ONGEVEER 1 CM.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deborah