Nanda'S Fusion

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/18/1999 - 15:43
Bereidingswijze
Kook de blokjes knolselederijongeveer 6 minuten samen met 2 e.l. kummel.
Bak de ui in olie met knflook, Voeg de champignons, de kalkoen, de prei, tomaat, perenstukjes toe. Totslot gembersiroop en perennat naar smaak evenals zout en peper. Vocht eventueel een beetje binden met allesbinder.
Knolselderij afgieten en fijn stampen, een scheutje melk toevoegen en wat stukje komijnenkaas tot het geheel goed is gebonden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker recept vanwege de bijzondere combinatie van knolselderij met gember (zonder koolhydraten!).
Ingrediƫnten
4oo gr.kalkoenfilet, 1 ui, 1 prei, 10 champignons, 1 tomaat,5 halve peren uit blik gembersiroop,perennat, zout en peper
1 knolselderij, kerrie, kummel, komijnenkaas, scheutje melk
Leuke tips
Doe de knolselderijpuree in het midden van het bord.
Er om heen de kalkoen met de groentensaus.
Een bijzonder lekker en aparte kombinatie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124434
Homepage ID
10736
Smaak
N
Teller
547
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Knolsederij in blokjes snijden, ui snipperen, overige groenten ook fijn snijden.
Kalkoenfilet in reepjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ziere