Spare Ribs

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 13:55
Bereidingswijze
Doe de spare ribs in een pan en voeg zoveel koud water toe dat ze net onderstaan.Kook ze ca.25 min. tegen de kook aan.Giet af en laat ze verder in het vergiet uitlekken.
Snipper ui en de knoflook en roer dit met de klein gesneden tomaten, het vocht, 1 eetlepel olie, basil.,oregano, rode wijn en de honing doorelkaar.
Leg de ribs in een schaal en schenk de marinade erover(laat dit 3 uur marineren).
Haal het vlees uit de marinade en laat uitlekken.
Bestrijk ze met olie en leg ze op een ingevet rooster en bak ze in 10 min. gaar.
Breng de marinade aan de kook, zeef hem en breng op smaak met zout en peper.
Ingrediƫnten
1 kg. varkensribbetjes/1 ui/ 1 teen knoflook/ 2 theelepels oregano/1 dl rode wijn/1 blik gepelde tomaten/2 eetlepels olijfolie/ 1 theelepel basilicum/1 theelepel honing/zout/peper...
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123733
Homepage ID
3132
Smaak
Z
Teller
1933
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
leonardo
Gelegenheid