Franse Uiensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 13:45
Bereidingswijze
Uien grof snijden en glazig bakken(niet te lang).
Knoflook heel fijn snijden en bij de uien doen,kerrie erbij en alles omscheppen.
Heet water erop doen samen met de blokjes boullion en zachtjes laten pruttelen.
Druppeltje tabasco erbij, ketjap, kruiden, maggi en zout.
Scheutje room en gemalen kaas erop doen.
Aantal personen
5.00
Ingrediƫnten
1 kg. uien/2 tenen knoflook/snufje kerrie/zout/2 boullionblokjes/tabasco/ketjap/goelashgroente/maggi/mayzena/kaas....
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123732
Homepage ID
3132
Smaak
P
Teller
264
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
leonardo