Gevulde Flensjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/30/1998 - 09:00
Bereidingswijze
Verwarm de ratatouille.
Klop de eieren los, roer er eerst de bloem en wat zout door.
Klop nu de melk erdoor.
Smelt wat van de boter in een kleine
koekenpan.
Schenk er wat beslag in en bak het flensje
aan beide kanten bruin.
Maak op deze manier het beslag op tot je 8 flensjes hebt.
Leg een flensje op een boord en verdeel de groenten erover. Strooi er wat geraspte kaas op, en klap het flensje dicht.Direct serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kan ook als lunch gegeten worden. 400 kcal
Ingrediƫnten
- 400 gram ratatouille uit blik of diepvries
- 3 eieren
- 80 gram bloem
- zout
- 4 dl melk
- 50 gram margarine
- 1/2 zakje geraspte 20+ kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
122665
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
463
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy