Jager-Saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/29/1998 - 22:57
Bereidingswijze
Doe de uien de kruiden(zie ingredientie),en de Champignons in de koekepan voeg een klein beetje ketjap toe en een heel klien beetje caennepeper toe (PAS OP WEES VOORZICHTIG MET DE CAENNEPEPPER.)
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 Grote uien in ringen gesneden.
2 potjes Champignons.
Zwarte peper
zout,caennepeper ketjap,kerriepoeder,paprikapoeder,boter
Hulpmiddelen & keukengerei
Schillenmes,koekepan,pollepel voor om roeren
Leuke tips
Serveer deze saus over een varkens-schnitsel.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
122641
Homepage ID
8332
Smaak
N
Teller
297
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de 4 Grote Uien schoon en snij ze in ringen.Doe de boter in de koekepan en laat dit smelten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
aalderink