Vis-tomatenschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/28/1998 - 11:41
Bereidingswijze
Leg de vis in een ovenschaaltje.
Leg de in plakken gesneden tomaat op de vis.
Verwarm de tomatensaus. Schenk de saus over de vis en bestrooi dit met geraspte kaas.
Laat de vis in het midden van de oven in ongeveer 20 minuten gaar worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Magere ovenschotel met maar 200 kcal.
Ingrediƫnten
- 400 gram koolvisfilet
- 4 tomaten
- 1 pakje tomatensaus (kant en klaar)
- 150 gram geraspte 20+ kaas
Leuke tips
Serveren met witte rijst.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
122518
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
2053
Waardering aantal
5
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
73
Aantal reacties
6
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy