Smulweb verhuist naar Jumbo.com 

Ingediend door beheerder op di, 03/28/2023 - 08:57

Jumbo heeft Smulweb al een tijdje geleden overgenomen en nu is het eindelijk zover: we gaan écht verhuizen. Dat betekent dat je vanaf 1 juni 2023 de favoriete gerechten en tips van Smulweb op Jumbo.com vindt. Zo is er één platform met oneindig veel kookinspiratie.   

 Dit kun je doen 

  1. Je account verdwijnt. Download daarom je kookboeken en recepten, zodat je jouw favorieten altijd bij de hand hebt. Log daarvoor in op Smulweb.nl. Ga naar je persoonlijke navigatie bij ‘gebruikersnaam’. Klik hier op ‘Kookboeken exporteren’.  

 

  1. Het is niet meer mogelijk om een recept toe te voegen, te bewerken of op te reageren. Zoek je inspiratie voor recepten of handige kooktips? Neem dan een kijkje op Jumbo.com.  

 

  1. Schrijf je in voor de Jumbo nieuwsbrief. Straks worden daar de lekkerste Smulweb recepten in de spotlight gezet. Misschien zelfs die van jou! Je krijgt ook extra veel inspiratie en bent op de hoogte van aanbiedingen en leuke (spaar)acties.  

 

Heb je een vraag? 

Begrijpen we! Daarom hebben we de veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Zit je antwoord er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@smulweb.nl 

author_id
2263604
Slug
smulweb-verhuist-naar-jumbo
author_username
smulweb