Bereidingswijze
kneed de bloem met de eieren en het zout tot een gladde deeg gedurende 10 minuten.laat 25 minuten rusten en rol dan zo dun mogelijk uit.maak dan de farce door de spinazie grof te hakken en te vermengen met de ricotta en breng op smaak met peper en muskaat.snij het deeg in repen en leg er de vulling in kleine hoopjes op.dek af met een tweede laag deeg en snij met een scherpe mes of een deegrollertje in vierkantjes.druk de randen goed aan met de vingers.kook beetgaar in heet water en dien op met verse parmezaan en gesmolten boter.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
voor de pasta:270 gr bloem-3 eieren-een snuifje zout.voor de vulling:300 gr gekookte spinazie-250 gr ricotta-muskaatnoot-peper.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
998596
Homepage ID
1088915
Smaak
R
Teller
1737
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid