eieren met zachte kerrysaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 07/16/2002 - 14:44
Bereidingswijze
Fruit de bosui in de olie,en roer er dan de kerry en de bloem door.Schenk de groenteb.erbij en laat even pruttlen.Roer er dan de gembersiroop,en de zure room door,en tot slot de munt.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor een heerlijke verwenbrunch
Ingrediƫnten
4 eieren,2 bosuitjes,1el.kerrypoeder,1?lepel bloem,2dl groentebouillon(tablet),1el olie,2el.gembersiroop,2el zure room,1el munt.
Leuke tips
Snijd de eieren doormidden,schik ze op een bord,en schenk de kerrysaus erover,serveer met takje mint.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
977167
Homepage ID
1003367
Smaak
R
Teller
790
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de bosuitjes fijn,kook de eieren hard,hak de munt fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zinzerella
Gelegenheid