Bereidingswijze
Snij de aubergines door en blancheer ze gedurende 5 min.in gezouten water, laat uitlekken. Haal het vruchtvlees er uit zonder de schil te beschadigen.
Hak het vruchtvlees samen met dat van de tomaten fijn en voeg er het gehakt, de eieren en de zachte kaas bij. Hak de sjalotten , de knoflookteentjes en de lavendel fijn en meng de helft van dit alles onder het vruchtvlees. Kruid met peper en zout.
Vul de aubergines en bestrooi met de overblijvende fijngehakte sjalot, knoflook en lavendel.
Laat 30 min.gaar worden in een matig warme oven. (180?).
Hak het vruchtvlees samen met dat van de tomaten fijn en voeg er het gehakt, de eieren en de zachte kaas bij. Hak de sjalotten , de knoflookteentjes en de lavendel fijn en meng de helft van dit alles onder het vruchtvlees. Kruid met peper en zout.
Vul de aubergines en bestrooi met de overblijvende fijngehakte sjalot, knoflook en lavendel.
Laat 30 min.gaar worden in een matig warme oven. (180?).
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 aubergines
2 tomaten
250 g gehakt
2 eieren
125 g magere zachte kaas
2 sjalotten
2 knoflookteentjes
2 takjes lavendel
peper en zout
2 tomaten
250 g gehakt
2 eieren
125 g magere zachte kaas
2 sjalotten
2 knoflookteentjes
2 takjes lavendel
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
968575
Homepage ID
1104045
Smaak
A
Teller
433
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid