chiantisoep met room

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 06/11/2002 - 19:04
Bereidingswijze
breng de wijn met de kruidnagel en de kaneel aan de kook.laat de wijn op een hoog vuur tot de helft van de hoeveelheid inkoken.Kook de brocoli in de bouillon ca.3 min.neem dan de brocoli uit de pan en laat het uitlekkenSchenk de ingekookte wijn door een zeef bij de bouillon en breng op smaak.splits de eieren en klop de eidooiers los met de creme frache.Schep ca.2dl.soep bij het roommengsel en roer het glad.schenk het roommengsel terug bij de soep en laat op een laag vuur binden(mag niet koken,ivm schiften)
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Om de partner van je dromen meteen te laten zien hoe fantastisch je bent!
Ingrediƫnten
? liter goede chianti,1 kruidnagel,? pijpje kaneel,2runderbouillonblokjes,200 gram brocoli,3 eieren op kamertemperatuur,zout en peper,1dl creme fraiche
Leuke tips
verdeel de soep dan over 2 borden,en verdeel de brocoli erover,garneer met nog wat creme frache en basilicumblaadjes.
Een heerlijk entree voor een subliem diner!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
967504
Homepage ID
1003367
Smaak
A
Teller
345
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verdeel de brocoli in kleine roosjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zinzerella
Gelegenheid