Bereidingswijze
pel en snij de ui in parten,schenk kokend water over de tauge en laat uitlekken,veeg de shii-take schoon en halveer ze.Roer een saus van de mosterd,wijnazijn en sesamolie.Verdeel de saus over 2 kommetjes.Verwarm en bestrijk de plaat met zonnebloemolie.Bak het vlees en de groenten net gaar op de plaat en dip het vervolgens in de saus.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Aan tafel bereid op een plaat.
Ingrediƫnten
250 gr. verse rosbief,3 el.teriyakisaus,1 rode ui,100 gram tauge,200 gr.shi-take,1 el.scherpe mosterd,3el.sojasaus,2el.witte wijazijn,1 th.l.sesamolie,2 el.zonnebloemolie.
Hulpmiddelen & keukengerei
tepanjaki of soortgelijke grillplaat.
Leuke tips
je kunt er radijsjes,en gekookte mihoen bij geven.drankje;sake(rijstwijn)of groene thee
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Japans
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
967376
Homepage ID
1003367
Smaak
A
Teller
2370
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de rosbief in zeer dunne plakken en marineer ze ca.30 min. in de teriyakisaus,
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid