Romige Visschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 05/01/2002 - 15:41
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 220c. Een ovenschotel invetten met boter. De tomaten inkerven, kort in kokend water blancheren en ontvellen. In dikke plakken snijden. De visfilets afspoelen, droogdeppen, besprenkelen met citroensap en bestrooien met zout. In de ovenschotel om en om de visfilets en de tomaten leggen. De eieren mengen met slankroom, peperkorrels en peterselie. Het eimengsel over de schotel verdelen. De vorm bedekken met aluminiumfolie en op de middelste bakplaat in 25 minuten gaar laten worden. Serveren met aardappelpuree, 2 opscheplepels per persoon en worteltjes.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
700 gr. visfilet schelvis of kabeljauw 4 tomaten sap van 1 citroen 3 eieren 20 gr. boter 1/8 l. slankroom 2 tl. zwarte peperkorrels zout 1 el. peterselie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
960757
Homepage ID
883472
Smaak
N
Teller
856
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dirk3
Gelegenheid