Bereidingswijze
verzadig de romertopf eerst ong. 15 min. met water.
Vet hem dan in met de boter.
Leg de kabeljouw erin en besprenkel deze met citroensap, leg hierop de
bladspinazie en
bestrooi die met de geraspte kaas.
Leg om de vis heen de krielaardappeltjes en bestrooi deze met zout.
Zet het geheel in de oven, ca. 45 minuten op 200 graden C.
Vet hem dan in met de boter.
Leg de kabeljouw erin en besprenkel deze met citroensap, leg hierop de
bladspinazie en
bestrooi die met de geraspte kaas.
Leg om de vis heen de krielaardappeltjes en bestrooi deze met zout.
Zet het geheel in de oven, ca. 45 minuten op 200 graden C.
Aantal personen
3.00
Ingrediƫnten
1 pak diepvrieskabeljauw (400 gr.)
1 pak diepvries bladspinazie a la creme (deelblokjes) (400 gram)
100 gram geraspte kaas
1 koffielepel boter
450 gr. krieltjes
zout
citroensap
1 pak diepvries bladspinazie a la creme (deelblokjes) (400 gram)
100 gram geraspte kaas
1 koffielepel boter
450 gr. krieltjes
zout
citroensap
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
960503
Homepage ID
883472
Smaak
A
Teller
2380
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid