Versier pizza

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 04/14/2002 - 17:25
Bereidingswijze
Doe de tomaten puree in een pan met zout, peper, oregano, olijfolie blabla de hele italiannse mikmak. Eventueel zelfs olijven. Of uitgeperste ontsteelde spinazieblaadjes. Snij de pomedori of trostomaten in 2 of 4 en peuter al het natte eruit. Eventueel zelfs uitknijpen in een vergiet of zeef. Het moet DROOG zijn.
Gooi het tenslotte in de pan en kook alles een minuutje of 3/4. Verdeel de saus over de bodems en versier naar keuze
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pizza om zelf te versieren of je toekomstige partner te versieren
Ingrediƫnten
1 (Koopmans) Ciabatta broodmix
4 blikjes tomatenpuree
4 kleine tomaten
ketjap
Olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenplaten
aluminiumfolie
Leuke tips
Garnalen, ansjovis, artisjokharten, olijven, salami, parmaham, Vetakaas, Mozzarella, parmezaan, gerookte kip, champignons, knoflook, gerookte zalm
Let op: Op pizza hoort GEEN ananas/ui/ei
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
957911
Homepage ID
1089523
Smaak
A
Teller
606
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak het deeg volgens de verpakking (misschien ietsje meer bloem toevoegen) en NIET LANGER dan 10 min, laten rijzen.
Deel de deegbal in 2 of 3 stukken en wals er platte! lappen van. Maak ze vormeloos zodat iedereen ziet dat je het zelf gemaakt hebt...
Leg aluminiumfolie op de bakplaat en smeer die in met olijfolie. Leg de pizzabodems erop. Doe ze een minuutje of 5 in de oven (allerheetste stand 280 graden ofzo).
Laat ze gerust afkoelen, je kan ze zelfs invriezen voor later...
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
davidrutten
Gelegenheid