Bereidingswijze
Zorg dat de aardbeien kurkdroog zijn. Smelt de chocolade heel langzaam in een dubbele pan op water (aubain marie) of in de magnetron. Doop de aardbeien stuk voor stuk in de lauwe gesmolten chocolade. Houd ze even in de lucht om af te koelen en leg ze op het vetvrije papier. Laat ze daarna in de koelkast door en door koel worden.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Aardbei-anders
Ingrediƫnten
1 reep pure chocolade - 250 gram aardbeien
Hulpmiddelen & keukengerei
bakpapier
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
954218
Homepage ID
1087792
Smaak
Z
Teller
1119
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid