Bereidingswijze
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Zalm in 4 stukken verdelen en strooien met zalmkruiden (uit verpakking).
In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten.
Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken.
Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden.
Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit.
Knoflook pellen en uitpersen boven olijfolie.
Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie.
Broodplakjes ca 3 minuten onder grill leggen.
Zalm serveren met salade en ciabatta.
Zalm in 4 stukken verdelen en strooien met zalmkruiden (uit verpakking).
In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten.
Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken.
Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden.
Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit.
Knoflook pellen en uitpersen boven olijfolie.
Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie.
Broodplakjes ca 3 minuten onder grill leggen.
Zalm serveren met salade en ciabatta.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 schaaltjes Schotse zalmfilet a 235 gram
50 gram boter of margarine
1/2 komkommer
1 zak gemengde sla extra (200 gram)
1 ceasar salad kit
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 ciabatta
50 gram boter of margarine
1/2 komkommer
1 zak gemengde sla extra (200 gram)
1 ceasar salad kit
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 ciabatta
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Schots
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
953602
Homepage ID
862365
Smaak
H
Teller
2351
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid