Bereidingswijze
-Bereid de marinade: hak de dille (bewaar enkele takjes voor de versiering), meng de mosterd en de suiker, voeg peper en 2 eetlepels gehakte dille toe.
- Verdeel de gerookte zalm over 4 borden, bedek de sneden met de marinade en laat enkele uren op een frisse plaats rusten.
- Reinig de boontjes en laat ze koken, houd ze wel krokant. Laat ze afkoelen. Snijd de venkel in stukjes en meng deze met de boontjes. Breng op smaak met wat olie, azijn, zout en peper.
- Dien de borden lekker fris op, versierd met takjes dille.
- Verdeel de gerookte zalm over 4 borden, bedek de sneden met de marinade en laat enkele uren op een frisse plaats rusten.
- Reinig de boontjes en laat ze koken, houd ze wel krokant. Laat ze afkoelen. Snijd de venkel in stukjes en meng deze met de boontjes. Breng op smaak met wat olie, azijn, zout en peper.
- Dien de borden lekker fris op, versierd met takjes dille.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
400g gerookte zalm, 1 bosje dille, 2 eetlepels zachte mosterd, 1 eetlepel suiker, 200g sperzieboontjes, 1 venkelknol, olie en azijn, peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
953479
Homepage ID
928588
Smaak
H
Teller
3045
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid